• info@mobilespa.nl
  • 026 379 00 08

Over de Mobile Spa

In deze grote Mobile Spa zijn twee behandel- en massageruimtes met comfortabele behandelstoelen, een luxe lounge, douche, Healthy Buffet en een Champagnebar. De Mobile Spa biedt dus alles op het gebied van ontspanning en wellness, maar daarnaast is er ook ruimte voor kleine vergaderingen, exclusieve lunches of persconferenties. In de Mobile Spa kun je genieten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een gezichtsbehandeling, massage, visagie, natural lifting door middel van dermacupping en cosmetische acupunctuur of een total natural behandeling.

De Mobile Spa for Healthy Business bewijst dat luxe en comfort de basis kunnen zijn voor zakelijke ontspanning, gezelligheid, vitaliteit en huidverbetering

 

De gastheer en tevens chauffeur rijdt de Mobile Spa naar iedere gewenste bestemming en de mooie bus kan ook nog in een huisstijl naar keuze worden geleverd. Zo wordt het je eigen Mobile Spa en een uitstekend verlengstuk van je bedrijf of activiteit. Ook kan de Mobile Spa een prima aanvulling zijn als extra faciliteit van je bedrijf of hotel. Op die manier verras je je gasten met een wel heel bijzondere beauty Spa!

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke beautybus? Je kan begin februari tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht kennismaken met de Mobile Spa of kijk op de site voor alle data en locaties waar de Mobile Spa in 2015 te bewonderen is.