• info@mobilespa.nl
  • 026 379 00 08

Ries Cosmetics

Ries Cosmetics is een 100% natuurlijke en biologische cosmeticalijn zonder toevoeging van parfums en chemische conserveringsmiddelen. Bovendien is Ries Cosmetics dermatologisch en dierproefvrij getest en anti-allergisch.

Maar Ries Cosmetics is meer!

Ries Cosmetics is ontwikkeld vanuit de filosofie dat schoonheid van binnenuit en buitenaf komt en dus vanuit beide kanten om aandacht vraagt. Deze Visie komt niet alleen tot uiting in een natuurlijke zelf ontwikkelde Cosmeticalijn, maar ook in een zelf ontwikkeld diagnose-model, namelijk een mix tussen huid-, gelaats- en tongdiagnostiek. Door deze unieke visie is er een bijzonder cursusaanbod ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 'zo binnen, zo buiten ', masterclass voeding, masterclass gelaatsdiagnostiek en Aesthetic needling (cosmetische acupunctuur). Met Ries Cosmetics maak je op een natuurlijke manier daadwerkelijk de stap van huidverzorging naar huidverbetering.

Ries Cosmetics heeft een eigen gratis digitaal magazine. Een veelzijdig eigentijds magazine over voeding, lifestyle, visagie en cosmetica. Het Ries Magazine gaat inmiddels naar meer dan 100.000 digitale adressen.